Määräaikaishuolto

Määräaikaishuolto on vuosihuoltoa laajempi huolto ja se hetki, jolloin autosi kuntoa kohennetaan toden teolla. Huollattamalla autosi säännöllisesti, voit pidentää autosi käyttöikää ja välttää suuremmat korjaustarpeet.

Kun tuot autosi määräaikaishuoltoon EAP-Autoon, voit luottaa siihen, että teemme huollon tehtaan ohjeen mukaan, olipa kyseessä sitten tarve jakopäähihnan, sytytystulppien tai vaikkapa jarrupalojen vaihdolle. Kuten vuosihuolloissakin, vaihdamme jokaisessa määräaikaishuollossa myös autosi öljyt ja öljynsuodattimen sekä
muut huoltovälin tarpeet.

Määräaikaishuoltoihin ei yleensä määritellä ilmastoinnin huoltoväliä tehtaan toimesta, mutta järjestelmä pysyy tehokkaana ja toiminnassa kun kylmäaine vaihdetaan täyteen määrään kahden vuoden välein.

Määräaikaishuolto EspooMääräaikaishuoltojen huoltoväli ilmoitetaan automerkistä riippumatta kilometreinä ja vuosina. Tarkistamme autosi huoltovälin ja huollon tarpeen puolestasi, sinun tarvitsee vain varata määräaikaishuolto hyvissä ajoin EAP-Autosta. Me huollamme autosi kuntoon, jotta allasi on taas lisää huolettomia kilometrejä. Tiesitkö, että meiltä saat tarvittaessa käyttöösi myös sijaisauton? Soita ja kysy lisää!